Doar trei zile ne mai despart de
cel mai important eveniment dedicat industriei ospitalitatii, echipamentelor si
dotarilor pentru hoteluri si restaurante – HORECA EXPO – organizat de EXPOROM,
cel mai nou centru expozitional situat in localitatea Pantelimon (Ilfov), la
nici 12 km de Piata Unirii.
Expozantii deja isi
pregatesc ofertele dedicate acestui eveniment, la preturi de expozitie. Printre companiile care si-au anuntat deja participarea se numara: Conti Grup, Food Industries, Simex Grup, Yalco Romania, UV Forest,
Ianni Prod Com, T&C Net, Novo Parts, IT Genetics, Tan-Viet, AMC Spania,
Risto Chef, Concept Hotels, Sensio, Valentino Tessuti, Tuzson Design, Framinor,
Electro Brand, Ber’s New Solutions, Bakery Technology, All for Cleaning,
Justins Group, Boxspring, Gastrotech, Fresco Proiect etc.
Pe langa aceasta expozitie de noutati in domeniul industriei ospitalitatii, echipa
EXPOROM, impreuna cu partenerii sai, a pregatit o serie de evenimente conexe, menite sa sprijine eforturile
companiilor de a-si dezvolta sau repune pe picioare activitatea. Vorbim despre:
idei si tehnici noi care ajuta la cresterea cifrei de afaceri, practici care au
avut succes, contact direct cu reprezentanti ai unor organizatii de profil.
Iata programul
acestor evenimente:
14 MARTIE 2013
12:30-14:00
Demonstratie
culinara:
Stefan BERCEA – maestru in arta culinara, presedintele
ANBCT si Dragos BERCEA – bucatar (ANBCT – Asociatia Nationala a Bucatarilor
si Cofetarilor din Tursim)
Seminar Pestele de acvacultura: Don MARIANO, presedinte Organizatia RO-FISH (Asociatia
Procesatorilor, Importatorilor, Distribuitorilor si Comerciantilor de Peste din
Romania)
14:00-15:00 Seminar Despre pizza: Claudiu
TOADER, pizza expert (ANBCT)
15:00-16:00 Demonstratie
sculptura in legume: Dan BOGATU – specialist in bucatarie rece si carving
(sculptura in legume si fructe) (ANBCT)
16:30-17:00 Pauza
17:00-18:00 Demonstratie
culinara: Chef Paul MIHAILESCU, La Seratta (ANBCT)
15 MARTIE 2013
12:00 - 13:30 Demonstratie culinara Scoala Bella Italia: Cerasela LUNGU - maestru in arta culinara, Chef Cecilia
ENE, Chef Adrian IURICIUC, bucatar Georgeta CIOCARLAN
12:30 -
13:30 Seminar
Elaborarea
unui meniu de bauturi: Echipa BARMANIA
14:00 -
15:30 Demonstratie culinara Scoala Bella Italia: Cerasela LUNGU - maestru in arta culinara, Chef Cecilia ENE, Chef Adrian IURICIUC, bucatar
Georgeta CIOCARLAN
15:30 -
16:30 Seminar
Responsabilitatea
fata de oaspeti: Echipa BARMANIA
16:30 -
18:00 Demonstratie culinara Scoala Bella Italia: Cerasela LUNGU - maestru in arta culinara, Chef Cecilia ENE, Chef Adrian IURICIUC, bucatar
Georgeta CIOCARLAN
16 MARTIE 2013
11:00 -
12:30 Demonstratie culinara – Chef Eduard ISTOC (Horeca School)
11:00 -
18:00 Demonstratie modelare in fondant –
Alina PANAIT (Torturi vesele)
11:30 -
12:30 Seminar
Consumul
responsabil de alcool si avantajele acestuia pentru baruri: Echipa BARMANIA
12:30 -
13:00 Seminar
Vinul in
restaurant, conditionare si servire cu ajutorul tehnogiilor Ho.Re.Ca: Sergiu NEDELEA, sommelier
(Wintestate)
13:00 -
13:30 Prezentare Vinul.ro
13:30 -
15:00 Demonstratie culinara – Chef Sidia SISSOKO (Horeca School)
13:30 -
14:30 Seminar
Avantajele
formarii profesionale si a trainingului: Echipa BARMANIA
16:30 -
18:00 Demonstratie culinara – Junior Sous Chef Laurentiu RADACINA (Horeca School)
17
MARTIE 2013
11:30-13:00 Demonstratie
culinara: Silvian MIRON – maestru in arta culinara, specialist international
in creatii din zahar si ciocolata (ANBCT)
13:00-13:30 Pauza
13:30-14-30 Seminar Arta
culinara moderna: Luminita
CARAGEA – maestru in arta culinara, cofetar specialist (ANBCT)
14:30-15:00 Pauza
15:00-
16:00 Seminar Uleiul de masline in alimentatie: Petrisor TANASE – maestru in arta culinara (ANBCT)
Pe durata celor 4 zile, SCAE Romania va invita vizitatorii la o ceasca de cappuccino din partea casei.
De asemenea, va oferi in fiecare zi, demonstratii de latte art, cafea la ibrick si cafea
cu alcool, cu campionii nationali si cu cei mai buni barista din Romania:
·
Laura LEZIS – campioana nationala la
Ibrick,locul 9 mondial;
·
Marius NICA – campion national Latte art;
·
Bogdan ANDREI – Vice campion Cafea cu alcool;
·
Laurentiu STEFAN – barista certified Scae si calificat la etapa nationala de Barista
din acest an;
·
Cristi COMAN – campion national de Barista din 2012.
Asadar, va asteptam in perioada 14 – 17
martie la HORECA Expo, un eveniment marca EXPOROM, iar pentru orice informatie
cu privire la desfasurarea evenimentului, ne puteti scrie la pr@exporom.ro, persoana de contact fiind Romina
Stancu (0752.206.745).
Accesul
in spatiul expozitional se va face pe baza de invitatie sau bilet de intrare,
iar transportul vizitatorilor (microbuze cu o
capacitate de 25 de persoane) va fi gratuit de la statia de
metrou Republica. AICI puteti afla
cum puteti ajunge si de AICI puteti descarca
invitatia de participare.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu