miercuri, 2 septembrie 2015

CleanInfo Days Workshop 2015


 CleanInfo Days Workshop 2015 se va desfasura in Constanta, Romania, intre 05 – 06 Noiembrie, este organizat de „Asociatia Operatorilor si Prestatorilor din Industria Serviciilor de Curatenie si Conexe impreuna cu Biblioteca Judeteana "IOAN N. ROMAN" Constanta


Sectia I. Echipamente si tehnologii noi
TEMATICA
Tematica de interes pentru prezentare include, dar nu este limitata la:
I.1. Igiena si produse chimice profesionale si domestice             

Echipamente si accesorii pentru ingiena, curatenie si igienizare; Detergenti profesionali pentru curatenie si desinfectanti; Agenti chimici si tehnologii; Detergenti si dezinfectanti pentru uz domestic; Produse pentru intretinerea materialor textile; Produse de hartie; Carucioare pentru materiale si curatenie.

I.2. Curatenie industriala

Echipamente pentru curatenie exterioara; Echipamente pentru colectarea gunoiului; Echipamente pentru filtrarea si purificarea apei si aerului; Unitati pentru spalatorii auto; Echipamente pentru spalat geamurile.

I.3. Curatatorii chimice si spalatorii de textile

Masini pentru curatatorii; Echipamente pentru spalatorii; Echipamente de calcat si finisat; Generatoare de aburi.

I.4. Curatenie profesionala si intretinere


Masini pentru curatenie in interiorul cladirilor, Aspiratoare praf/lichid, Masini pentru spalat pardoseli textile; Mop-uri; Lavete; Bureti, Pad-uri.Sectia II. Furnizori de servicii de curatenie

TEMATICA
Tematica de interes pentru prezentare include, dar nu este limitata la:

II.1. Curatenia si igiena in unitatile sanitare

Metode noi si revizuite, etape de curatenie si igiena in unitatile sanitare; Furnizorii de servicii de curatenie si controlul igienei in unitatile sanitare.

II.2. Curatenia intr-o scoala sanatoasa
Produse si practici pentru un mediu sanatos in scoli.
II.3. Curatenie in muzeu (unitati de cultura)

 Alternative pentru curatenie in muzee si a spatiilor de vizitare.
II.4. Curatenia hoteliera 
Igiena su curatenia in unitatile hoteliere
II.5. Curatenia in industria alimentara

Curatenia si dezinfectarea in industria de prelucrare a produselor alimentare.

Sectia III. Domenii incrucisate

Uniforme si echipamente de protectie; Intretinerea tehnica a echipamentelor; Property management; Managementul curateniei in unitatile hoteliere; Managementul curateniei cladirilor; Managementul curateniei in unitatile sanitare; Desinfectie, Desinsectie, Deratizare; Reciclarea deseurilor.

CleanInfo Days Workshop 2015 reuneste directori de companii, proprietari si profesionisti in afaceri de alimentatie publica si hoteluri, din domeniul curatatoriilor chimice, spalatorii de textile si curatenie profesionala, complexe sportive, SPA si fitness, facilitati medicale, mall-uri si supermarket-uri, centre de afaceri, gari de trenuri, aeroporturi, dealearii si service-uri auto, asociatii si altii


Lucrarile
Depunerea lucrarilor online
1. Perticipantii sunt incurajati sa transmita lucrarile online la urmatoarele adrese office@aopiscc.ro si (sau) asociatiecuratenie@gmail.com , indicand numarul temei. Incurajam participarea la mai mult de o tema.

2. Lucrarile (.doc sau .docx) vor fi scrise in engleza (sau romana) pe format A4, cu margini 2,5 cm peste tot, utilizand “Times New Roman”, 12 points, cu un singur paragraf intre randuri.
3. Titlul va fi scris cu majuscule, boldat, centrat, urmat de un spatiu liber.
4. Numele autorilor va fi scris cu majuscule, centrat, urmat de un spatiu liber. Afilierile diferitilor autori vor fi numerotate sperscript. Autorul care sustine lucrarea va fi subliniat.
5. Afilierile vor fi scrise cu litere mici, italic, centrat.
6. Textul lucrarii va fi „justified”.
7. Este incurajata utilizarea figurilor, trimiterilor si multumirilor in lucrari.

Inregistrarea

In vederea incurajarii participarii unui numar mare de delegati Comitetul de organizare a facut eforturi pentru a mentine preturile scazute. Taxa de inregistrare acopera o mapa (care contine: programul, cartea cu lucrari a CleanInfo Days Workshop 2015 (in format electronic), pix, notes si material publicitar al sponsorilor), pauzele de cafea, Well Come Party (in seara zilei de miercuri 04.11.2015 – pentru o persoana), Business Party (in seara zilei de joi 05.11.2015 – pentru o persoana) si spatiu interior neamenajat (doar suprafata fara pereti).
Taxa este in valoare de 900 lei pana la data de 16.10.2015 si 1.200 lei dupa 16.10.2015 dar nu mai tarziu de 30.10.2015.


Colaboratori


          

       


                http://www.e-reporter.ro/Sponsori


      

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu