luni, 14 martie 2016

Seminar - Cleaning Show 2016

Stimaţi Colegi şi Colaboratori,

Dorim şi pe această cale să vă mulţumim pentru colaborare în reuşita evenimentului organizat de Asociatia Operatorilor si Prestatorilor din Industria Serviciilor de Curatenie si Conexe, ce a avut loc în cadrul expozitiei Cleaning Show pe data de 10.03.2016, la Romexpo.

Cele mai sincere consideraţii faţă de invitatii speciali din cadrul Ministerului Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, Agentia Nationala de Ocupare a Fortelor de Munca, Inspectoratul Teritorial de Munca, Patronatul Serviciilor Publice Locale care au raspuns deschis invitatiei noastre si prin mesajele transmise am primit impulsul de a merge mai departe in realizarea programelor asociatiei.

Asociaţia Operatorilor si Prestatorilor din Industria Serviciilor de Curatenie si Conexe multumeste tuturor participantilor la seminarul cu tema: “Lucratorul de curatenie- Educatie si profesionalism” - cum asiguram un loc de munca sigur si fara stress", avand convingerea ca ne veti onora cu participarea la evenimentele noastre. Vă mulţumim pentru sprijinul acordat şi pentru disponibilitatea de colaborare şi vă asigurăm de întreaga noastră apreciere şi consideraţie.


Cu deosebita stima,


    

                      

           

           

            

           
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu