marți, 26 aprilie 2016

5 motive pentru care merita sa participi




5 motive pentru care merita sa participi.


1.Te-ai trezit intr-o dimineata si te-ai gandit ca ceva trebuie sa schimbi. Activezi de ceva timp pe piata produselor de curatenie si simti ca timpul s-a oprit in loc. Cine ?, Ce?, Cum?, Cand?, Unde?, intrebari clasice care cauta raspuns.
Ai raspuns la fiecare intrebare, vino sa impartasesti cu noi experienta ta, sunt multi care au nevoie de tine.
2.Produsul de curatenie pe care l-ai importat sau cel pe care il produci si de care ai atata grija, asteapta sa fie vazut, doreste sa-i spui povestea. Ce a reprezentat momentul zero pentru tine, dar si pentru produsul de care ai atat de multa grija?
3.Ochiul tau privit prin ochiul copilului tau. Cand cineva il intreaba pe copilul tau "Cine sunt parintii, tai ?", vrei ca cel mic sa raspunda "Parintii mei au notorietate, ei sunt cei care au contribuit activ la viata mea, la viata a milioane de oameni din aceasta tara, carora le-a schimbat viata printr-un singur gest "primeste increderea de a te alatura unei echipe".
4."Promovam inovatia, sustinem educatia", prin proiectul Scoala de 7 stele" crestem speranta de viata a tinerilor  si nu numai.
5." Muzeul industriei de curatenie", istoria se scrie de cei care cred in ei, cred in puterea omului de-a duce povestea mai departe.



Prima persoana care a brevetat o versiune a aspiratorului este Daniel Hess, de la West Union, Iowa, in 1860.
H. Cecil Booth, un inginer britanic, a fost prima persoana care a patentat aspiratorul in anul 1901.
Primul aspirator cu reglaj electric a fost numit “Whirlwind”, a fost utilizat proiectul pentru aspirator si a fost inventat in Chicago, Illinois in 1865 de catre Ives W. McGaffey.
Povestea aspiratorului

James Murray Spangler, un om de serviciu din Ohio, era alergic la praf si nu isi putea permite sa-si paraseasca slujba. El a decis sa ia problema in propriile maini si a incercat sa imbunatateasca modul in care sa fie curatat covorul. El a folosit o cutie de sapun, un motor electric, o coada de matura si o fata de perna ca un design dur. El a vandut unul dintre dispozitivele sale lui Susan Hoover, sotia unui producator din bunuri din piele, iar ea a ramas impresionata de curatenia care o facea. William, sotul ei a decis sa investeasca in procesul de fabricatie a acestor aspiratoare si a cumparat drepturile de la Iacov si l-au facut partener la firma lui care se numea Hoover`s Electric Suction Sweeper Company. Compania Hoover a deschis usa pentru alte companii, cum ar fi Kirby, Oreck si Dyson. In ziua de azi proiectarea unui aspirator este una de baza si modul in care merge este simplu...povestea merge mai departe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu