luni, 8 aprilie 2013

Maine se deschide Cleaning Show 2013!


 Maine se deschide Cleaning Show 2013!
9 – 12 aprilie 2013 | pavilion C6, Romexpo

Cea mai mare expoziţie de curăţenie profesională din România îşi deschide porţile marţi, 9 aprilie, la Romexpo! Cleaning Show 2013 prezintă sute de tipuri de echipamente, produse şi tehnologii – multe la pret promotional, soluţii inovatoare expuse în premieră în România, concursuri şi demonstraţii de eficienţă!

Evenimentul se adresează reprezentanţilor din firme de facility management, hoteluri, spitale, hypermarket-uri, clinici, bănci sau din orice alte companii şi instituţii în care curăţenia profesională joacă un rol important.

Astfel, vizitatorii au oportunitatea de a alege dintr-o gamă variată de echipamente de curăţenie profesională, industrială şi domestică, echipamente de igienă sanitară, consumabile, accesorii şi detergenti, dar şi prestatori de servicii de curăţenie profesională, industrială, domestică, urbană şi salubrizare, dezinsecţie şi deratizare, colectare şi reciclare a deşeurilor, distrugere a produselor expirate, alpinism utilitar, curăţătorii şi spălătorii chimice.
Nu vor lipsi nici publicaţiile de specialitate şi instituţiile de profil.

                                             




 Mai mult, în cadrul Cleaning Show, vor fi desemnate Echipamentele anului 2013 din rândul exponatelor nou intrate pe piaţă şi prezentate la targ, sub conceptul Innovation Corner ! Printre echipamentele expuse în această zonă se numara unele revoluţionare atât pentru piaţa autohtonă, cât şi pentru cea străină.

De asemenea, pe intreaga durată a desfăşurării expoziţiei, publicul are oportunitatea de a urmări demonstraţiile tehnice ale echipamentelor. Aceste aplicaţii practice oferă o imagine de ansamblu necesară inaintea ahiziţionării sau demarării unui parteneriat.

În plus, expoziţia pune la dispoziţia vizitatorilor şi expozanţilor săi o serie de seminarii profesionale, care vor puncta importanţa calităţii serviciilor profesionale şi vor ajuta la îmbunătăţirea acestora. Dezbaterile, susţinute de reprezentaţi ai asociaţiilor de profil, dar şi ai companiilor expozante, vor avea loc zilnic, în sala de conferinţe din incinta pavilionului C6.


Tot în cadrul expoziţiei, va avea loc Impecabilii o competiţie spectaculoasă care are drept competitori firmele de prestare a serviciilor de curăţenie. Într-un timp cât mai scurt, angajaţii trebuie să cureţe mai multe tipuri de suprafeţe pătate cu diferite substanţe. Firma câştigătoare va pleca acasa cu trofeul «Impecabilii» şi cu un premiu oferit de sponsor.

   

Anul acesta, Cleaning Show se va desfăşura în paralel cu ROMENVIROTEC – expoziţie internaţională pentru tehnologii şi echipamente de protecţie a mediului şi ROMMEDICA – târg internaţional de medicină şi farmacie.
PROGRAM DE VIZITARE:
9 – 11 aprilie, zilnic între orele 10:00 – 18:00
12 aprilie, între orele 10:00 – 16:00
Mai multe detalii pe www.cleaningshow.ro




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu