marți, 10 septembrie 2013

De ce apelam la tine?

Proiectul “Scoala curata si sanatoasa”

“Asociatia Operatorilor si Prestatorilor din Industria Serviciilor de Curatenie si Conexe” lanseaza proiectul “Scoala curata si sanatoasa”.

Proiectul are ca scop ridicarea gradului de igiena si curatenie in toate unitatile anteprescolare, prescolare, scolare, de invatamant superior si centre de asistenta sociala.


Proiectul “Scoala curata si sanatoasa” reprezinta o provocare pe termen lung pentru elevi, studenti, cadre
didactice, parinti, agenti economici, pentru toti oamenii constienti si preocupati de solutionarea problemelor actuale ale mediului din scoli si de prevenirea aparitiei altora.

Prin acest proiect ne propunem cresterea interesului fata de curatenia si igiena spatiului scolar, preconizand crearea conditiilor optime de existenta in aceste spatii. Proiectul presupune implicarea unui numar cat mai mare de unitati scolare (indiferent de forma de organizare), asociatii de parinti, elevi si studenti, precum si agenti economici, parteneri ai asociatiei, furnizori de produse sau/si servicii specifice proiectului.  

De ce apelam la tine?

Pentru ca scopul nostru este si al tau: constientizarea publica a contributiei industriei, atat pentru mediu cat si pentru economie, precum si incurajarea si promovarea cresterii gradului de sanatate si igiena a standardelor generale de curatenie atat in sectorul public cat si in cel privat.Ce poti face tu?

Incheie un contract de sponsorizare cu A.O.P.I.S.C.C. Prin care poti sa directionezi 20% din impozitul pe profit datorat Statului, in bani, produse sau servicii care sa ajute la implementarea proiectului “Scoala curata si sanatoasa”.Codul Fiscal prevede posibilitatea directionarii a PANA LA 20% din impozitul pe profit pe care il datorezi Statului.

Nu te costa nimic!

Solicita un model de contract de sponsorizare pe office@aopiscc.ro sau asociatiecuratenie@gmail.com  Directioneaza
20%

Pentru ridicarea gradului de igiena si curatenie in toate unitatile anteprescolare, prescolare, scolare si de invatamant superior.

Date de contact  Asociatia Operatorilor si Prestatorilor din Industria Serviciilor de Curatenie si Conexe 
Fax: 0241618347
Adresa: 900683, Constanta, Str. Sarmisegetusa, nr. 21

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu