marți, 12 martie 2013

Cleaning Show 2013 – unica expoziţie din România dedicată curăţeniei profesionale

Cleaning Show 2013 – Ediţia a IV-a

Romexpo, Pavilionul C6 | 9 – 12 aprilie 2013


Euroexpo şi Romexpo lansează cea de-a patra ediţie a Cleaning Show, expoziţie unică  în industria de curăţenie profesională din România şi eveniment apreciat internaţional prin participarea străină semnificativă. Târgul se va desfăşura în perioada 9 – 12 aprilie, în Pavilionul C6 al Centrului Expoziţional Romexpo.
Cleaning Show reuneşte cei mai importanţi producători şi distribuitori de echipamente, consumabile şi produse pentru curăţenia profesională, precum şi furnizori de servicii din acest domeniu.  Vor avea loc lansări şi prezentări ale echipamentelor şi tehnologiilor avansate, iar eficienţa exponatelor va putea fi analizată atent de vizitatori, în cadrul unor concursuri spectaculoase.


            Vizitatorii din acest domeniu fac parte din importante firme de facility management, hoteluri, hypermarket-uri, clinici etc., care văd în acest eveniment o oportunitate unică de noi achiziţii în cele mai bune condiţii.
Târgul facilitează încheierea unor contracte însemnate între expozanţi şi vizitatorii specialişti (importante firme de facility management, hoteluri, hypermarket-uri, clinici etc.) care văd în acest eveniment o oportunitate importantă de achiziţie în cele mai bune condiţii.

                           

Cleaning Show a evoluat de la an la an, ajungând să înregistreze în 2012: cinci ţări participante (România, Italia, Polonia, Spania, Anglia), mii de vizitatori specialişti, îndeplinirea obiectivelor şi satisfacţia participării, fiind doar câţiva dintre indicatorii care cresc cu fiecare ediţie.
În plus, ca în fiecare an, expoziţia este gazda unor conferinţe şi seminarii tematice, susţinute de specialişti din străinătate, care vin să contribuie prin experienţa profesională la consolidarea industriei.
Cleaning Show şi-a propus să cucerească industria internaţională şi să se reinventeze, evoluând de la an la an. Evenimentul din acest an se va desfasura in paralel cu alte doua expozitii importante: ROMMEDICA si ROMENVIROTEC.  
Companiile se pot înscrie la eveniment până la data de 8 martie 2013. Mai multe detalii, pe www.cleaningshow.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu